Heidesessie

Wil je met een klein team even uit de sleur werken? Heb je een speciaal project wat moet worden opgestart of in het slop zit? Wil je een nieuwe richting bepalen? Heeft de strategie van je project of bedrijf aandacht nodig?

Landgoed Onbestempeld | Vakantiewoning Drenthe

Doe dan een heidesessie op Landgoed Onbestempeld. Of neem gewoon de tijd voor teambuilding. Het kleine avontuur helpt mee: buiten om naar de toiletten, slaapkamers en buiten koken in het tuinhuisje. Vooral met regen een uitdaging.

Om een effectieve heisessie te houden is het nodig om de tijd goed te benutten, maar juist ook weer niet te lang met het risico op ‘dragging’.  Dus kom met je team minimaal 2 nachten of maximaal 3 nachten.

Prijs is €500 per nacht tot maximaal 4 personen met elk een eigen kamer, of 5 personen als twee van jullie een kamer willen delen.

Wanneer gewenst kan Johan (stichting onbestempeld) een of meer sessies doen op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en hoe dat voor jullie concreet toe te passen in het onderhavige geval. Neem daarvoor contact op voor de invulling.

Beschikbaarheid:

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- Wisseldag

Neem contact op met Johan op 0630516398 of stuur een mail: